Træroden

Træroden er en selvstændig virksomhed, der udfører opgaver inden for havearbejde, træfældning og stubfræsning i Nordsjælland.

Havearbejde

Baggrund

Træroden er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Rasmus Nielsen. Rasmus blev færdiguddannet som tømrer i 2004, hvorefter han gerne ville prøve noget andet og startede i lære hos LN Topkapning.

I 2006 tog han springet og startede egen virksomhed og har siden da oparbejdet en stor viden og ekspertise, blandt andet gennem samarbejde med partnere.

Rasmus udnytter i høj grad en kombination af sin 15 års erfaring som tømrer med sin erfaring som træfælder og gartner, og han har derfor mulighed for at udbyde en bred række af ydelser. 

Om Træroden i Nordsjælland

Træroden arbejder primært i Nordsjælland, men skulle der være opgaver længere væk, kan dette også arrangeres. Vi påtager os alle opgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Du er også meget velkommen til at følge med på vores Facebook-profil ved at klikke her.

Sikkerhed

Sikkerhed er et grundlæggende element i denne branche, hvor man både risikerer materiel, men også personlig skade, hvis tingene ikke udføres korrekt. Store, tunge træer kan forårsage massiv ødelæggelse, hvis de ikke bliver håndteret professionelt.

Vi lægger meget stor vægt på sikkerheden og går ikke på kompromis, når vi udfører et job. Dette gælder både udstyr og tilgang til opgaverne, men det gælder også selve udførelsen.

Respekt for naturens styrke og de elementer, vi arbejder med, samt professionel tilgang er afgørende for, at vi kan gennemføre vores opgaver sikkert uden at risikere skade på omgivende bygninger, biler eller personer.

Forsikring

Selv den professionelle kan ikke garantere, at der ikke kan ske skader. Skulle det gå galt, er vi naturligvis fuldt dækket af en erhvervsansvarsforsikring, men vi tager ingen chancer.

Vi finder hellere en alternativ og bedre løsning, end vi forsøger at gøre noget, der er uforsvarligt.

Kontakt os og hør mere

Træroden kan altid træffes, så bare giv os et kald eller en e-mail, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et gratis, uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og klarlægge dine muligheder.

Haveentreprenør i Nordsjælland