Træfældning i frederikssund i Nordsjælland

Med base i Nordsjælland udfører Træroden alle former for træfældning i Frederikssund og omegn – både manuelt, med klatreudstyr og med lift afhængigt af træets placering.

Træfældning i frederikssund i Nordsjælland

Det er ikke altid ligetil at fælde et træ, men hvis omgivelserne tillader det, kan træer væltes fra jorden uden det store besvær – det kræver selvfølgelig en god erfaring samt de rette redskaber.

Det er dog sjældent, at en have er stor nok til, at et træ kan væltes. Dér har vi mulighed for at topkappe træet ned uden nogen fare for omgivelserne. Topkapning kan gøres manuelt med det rette klatreudstyr eller med lift, hvis ellers adgangsforholdene tillader det. Liften er et særligt godt redskab, hvis træerne f.eks. hænger ind over hus, hegn eller drivhus, og den findes i alle afstøbninger, så stort set alt er muligt.

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at få fjernet sine træer. Det kan være, fordi træerne står til fare for at vælte ved stormvejr, spærrer for solen til terrassen eller blot står i vejen for nye projekter. Vi påtager os alle former for fældning, og vi har det nødvendige udstyr til også at påtage os mere krævende opgaver.

Vi har mulighed for at bortskaffe alt affaldet efter fældningen, eller hvis du ønsker det, kan vi flishugge grenaffaldet og skære stammerne op i brændelængder til brændeovnen, så dit træ kan gøre gavn til det sidste. Ligeledes kan vi stubfræse den resterende stub samt reetablere efter os, så du efter kort tid ikke kan se, at der har stået et træ.

Vi er naturligvis dækket af de rigtige forsikringer og har 14 års erfaring – så hos os er du altid i trygge hænder!

Vi udfører træfældning på alle tider af året: Forår, sommer, efterår og vinter. Så hvis du har et træ, som står til gene, eller et projekt, du ønsker at drøfte, skal du ikke tøve med at ringe eller sende os en besked.

Kontakt os og hør mere om træfældning i Frrederikssund

Træroden kan altid træffes, så bare giv os et kald eller en e-mail, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et gratis, uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og klarlægge dine muligheder.

Haveentreprenør i Nordsjælland