Stubfræsning / Rodfræsning

Med base i Nordsjælland tilbyder Træroden at fræse træstubbe eller grave dem op, så du kan komme videre med evt. genplantning eller græsanlægning i Frederikssund og Nordsjælland.

Stubfræsning / rodfræsning hos træroden

Stubfræsning – også kaldet rodfræsning – er en billig, let og skånsom måde at slippe af med dine træstubbe i forhold til traditionel opgravning og bortkørsel. Stubfræseren laver stubben til flis og gør det efterfølgende nemt at retablere haven, hvor træerne har stået.

Vores stubfræsere kan klare alle størrelser af stubbe og fræser efter behov indtil 40 cm under jorden. I de fleste tilfælde er 15-20 cm rigeligt, hvis du ønsker at etablere græsplæne, mens fuld dybde er påkrævet, hvis du ønsker at genplante med nye træer eller buske.

Bemærk, at den flis, som fremkommer ved stubfræsning, ikke er egnet til genplantning eller såning. Udskift i stedet flisen med almindeligt havejord og spred eventuelt flisen i bede til pynt eller brug den til at dække af for ukrudt under buske og hække.

Ønsker du ikke flisen, medtager vi den gerne og rydder pænt op efter os, ligesom vi også gerne anlægger en græsplæne på stedet.

Forud for at fræse stubben, kan vi også fælde træet for dig – læs mere under træfældning.

Kontakt os og hør mere

Træroden kan altid træffes, så bare giv os et kald eller en e-mail, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et gratis, uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og klarlægge dine muligheder.

Haveentreprenør i Nordsjælland

Stubfræsning / rodfræsning i Frederikssund samt Nordsjælland

Træroden har base i Frederikssund og vi har derfor en masse tilfredse kunder i Frederikssund og Nordsjælland, som har bestilt en stubfræsning/rodfræsning hos os. Vi udfører stubfræsning hele året rundt – også om vinteren og selv i frostvejr.
Vi ved at glade kunder giver den bedste forretning – og derfor er den høje kvalitet og servicen altid i højsædet hos os. Dette er også med til at skabe gode og langvarige kunderelationer, hvad end om det er private eller erhvervskunder.

Hos Træroden skal det være nemt og hurtigt at bestille en stubfræsning, og vi lægger vægt på den personlige dialog. Før arbejdet begynder står vi altid til rådighed, og vi vil i fællesskab finde frem til den løsning, som passer til dig.

Hvis du vil vide mere om, hvad andre syntes om Træroden og vores services, kan du finde flere anmeldelser af os her.

Hvor meget koster en stubfræsning/rodfræsning?

Prisen for en stubfræsning/rodfræsning er enormt individuelt og det er derfor svært at komme med et estimat. Så i stedet for at skrive en ligegyldig ”fra pris”, så vil vi i stedet opfordre til, at du tager kontakt til os.

Vi står klar til at hjælpe dig med din stubfræsning!

Hvis vi lyder som det rette match for dig, eller hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig på tel: +45 26 82 54 85 eller på mail: traeroden@live.dk

FAQ

Prisen på en stubfræsning varierer fra opgave til opgave og afhænger bl.a. af størrelsen på den stub, som skal fræses samt af placeringen. Kontakt os derfor for en fast pris.

Det er meget forskelligt hvor lang tid det tager at fræse en stub. Tiden afhænger bla. af placering, størrelse samt træsort.

Nej, det er ikke muligt at leje en stubfræser hos Træroden. Slip for det hårde arbejde, og lad os gøre det i stedet for.

Med vores base i Frederikssund, så laver vi typisk stubfræsninger i Nordsjælland – herunder i Frederikssund, Egedal, Halsnæs, Hillerød, Furesø, Rudersdal, Gribskov.