Stubfræsning

Med base i Nordsjælland tilbyder Træroden at fræse træstubbe eller grave dem op, så du kan komme videre med evt. genplantning eller græsanlægning i Frederikssund og omegn.

Stubfræsning / rodfræsning i Frederikssund samt Nordsjælland

Stubfræsning – også kaldet rodfræsning – er en billig, let og skånsom måde at slippe af med dine træstubbe i forhold til traditionel opgravning og bortkørsel. Stubfræseren laver stubben til flis og gør det efterfølgende nemt at retablere haven, hvor træerne har stået.

Vores stubfræsere kan klare alle størrelser af stubbe og fræser efter behov indtil 40 cm under jorden. I de fleste tilfælde er 15-20 cm rigeligt, hvis du ønsker at etablere græsplæne, mens fuld dybde er påkrævet, hvis du ønsker at genplante med nye træer eller buske.

Bemærk, at den flis, som fremkommer ved stubfræsning, ikke er egnet til genplantning eller såning. Udskift i stedet flisen med almindeligt havejord og spred eventuelt flisen i bede til pynt eller brug den til at dække af for ukrudt under buske og hække. Ønsker du ikke flisen, medtager vi den gerne og rydder pænt op efter os, ligesom vi også gerne anlægger en græsplæne på stedet.

Maskinen fylder blot 91 cm., men er adgangsforholdene ikke til det, så har vi også mulighed for at få løftet maskinen ind.

Forud for at fræse stubben, kan vi også fælde træet for dig – læs mere under træfældning.

Vi udfører stubfræsning i hele Frederikssund samt Nordsjælland på alle tider af året, også om vinteren – selv i frostvejr.

Kontakt os og hør mere

Træroden kan altid træffes, så bare giv os et kald eller en e-mail, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et gratis, uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og klarlægge dine muligheder.

Haveentreprenør i Nordsjælland