Plantning af hæk

Med base i Nordsjælland tilbyder Træroden plantning af hæk, så du altid har en flot hæk til at omkranse haven.

Beplantning af hæk i Frederikssund og Nordsjælland

Drømmer du om en smuk og tæt hæk omkring din have? Hos Træroden tilbyder vi professionel hækplantning, som passer til dine ønsker og behov.

Hos Træroden har vi stor erfaring med plantning af nye hække. Plantning af hæk er et krævende job, som gøres bedst med de rigtige hjælpemidler samt erfaring. Vi har derfor hjulpet et hav af kunder med netop dette, og vi står ligeledes klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder at plante alle typer af hæk helt fra små barrodsplanter til færdighæk med klump. Vi kan med andre ord hjælpe dig med lige netop den hæk, som du ønsker til din have. Vi står naturligvis til rådighed med kyndig rådgivning og vores anbefalinger, hvis dette ønskes.

Kontakt os i dag hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din nye hæk. Husk at vi ligeledes tilbyder træfældning og stubfræsning, hvis dette eventuelt står i vejen for din ønskede placering af hækken.

Kontakt os og hør mere

Træroden kan altid træffes, så bare giv os et kald eller en e-mail, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et gratis, uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og klarlægge dine muligheder.

Haveentreprenør i Nordsjælland